Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMC5040-200EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding.

Specificaties Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC5040-200EUS

Omschrijving van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding

Breid je Arlo Ultra 2 4K set uit met de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding. Deze losse camera biedt een ongeëvenaarde 4K resolutie, waardoor je elk detail haarscherp kunt vastleggen. Of het nu gaat om grote binnenruimtes of ruime buitenomgevingen, met de kijkhoek van 180 graden mis je geen enkel belangrijk moment. Dankzij de HDR-functie kun je eenvoudig inzoomen op belangrijke details, zelfs in situaties met tegenlicht. Maar dat is nog niet alles, want deze camera is voorzien van een geïntegreerde sirene en schijnwerper. Hiermee kun je ongewenste gasten afschrikken en zelfs in het donker beelden in kleur vastleggen. Een ander voordeel van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera is dat hij volledig draadloos is. Je hebt dus geen gedoe met het installeren van stopcontacten in de buurt. De batterij gaat bij normaal gebruik maar liefst 6 maanden mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over regelmatig opladen. Om je beeldmateriaal op te slaan, kun je gebruik maken van een geheugenkaart in het basisstation of je kunt ervoor kiezen om te profiteren van de Arlo Smart Cloud, waarvoor een abonnement nodig is. Bovendien kun je de IP-camera eenvoudig koppelen aan verschillende smart home platformen, zoals Google Assistant en Alexa. Zo kun je je beveiligingscamera bedienen met je stem en naadloos integreren in je slimme woning.

Pluspunten
  • Je gegevens en beelden worden binnen de EU opgeslagen, wat goed is voor je privacy. Dankzij de 4K-resolutie toont de camera het beeld scherper dan een camera met een resolutie van full hd of quad hd. Met de digitale Auto-zoomfunctie zoomt de camera automatisch in en volgt elke beweging van de persoon.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera's is een goede ontvangst van het basisstation op de locatie nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je het signaal van je Arlo basisstation verlengen. Als je kiest voor opslag in de cloud, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding. 

De review over Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals