Search
Close this search box.
  1. Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMS5240-200EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack.

Specificaties Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMS5240-200EUS

Omschrijving van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack

Dit Arlo Ultra 2 4K Duo Pack is de perfecte oplossing voor een geavanceerd beveiligingssysteem. Het pack bevat twee beveiligingscamera's die filmen in een verbluffende 4K resolutie, waardoor elk detail haarscherp wordt vastgelegd. Met een indrukwekkende kijkhoek van 180 graden, kun je zelfs in grote binnen- of buitenruimtes een duidelijk beeld krijgen van wat er gaande is. Dankzij de HDR-functie kun je eenvoudig inzoomen op belangrijke details zonder enig verlies van beeldkwaliteit. Bovendien zijn de camera's uitgerust met een geïntegreerde sirene en schijnwerper, waarmee je ongewenste indringers kunt afschrikken en zelfs in het donker kleurrijke beelden kunt vastleggen. En het beste van alles is dat deze camera's op batterijen werken, waardoor je ze eenvoudig kunt installeren zonder dat je in de buurt van een stopcontact hoeft te zijn. Met een normaal gebruik gaan de batterijen maar liefst 6 maanden mee, waardoor je langdurig kunt genieten van een betrouwbare beveiliging. Om je beeldmateriaal veilig op te slaan, kun je gebruik maken van de Arlo Smart Cloud, waarvoor je een abonnement nodig hebt. Hiermee kun je je opnames veilig bewaren en altijd en overal toegang krijgen tot je beveiligingsbeelden. Daarnaast kun je de IP-camera eenvoudig koppelen aan verschillende smart home platformen, zoals Google Assistant en Alexa, waardoor.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 180 graden kun je een groter deel van je huis of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Je gegevens en beelden worden opgeslagen in de EU, wat goed is voor je privacy. Met de digitale Auto-zoomfunctie zoomt de camera automatisch in en volgt het elke beweging van de persoon.

Minpunten
  • Op de plaats waar je de camera's installeert, heb je een goede ontvangst van het basisstation nodig

    .

    Met een wifi-versterker kan je het signaal van je Arlo basisstation verlengen. Als je kiest voor cloudopslag, heb je een Arlo Smart abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack. 

De review over Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals