Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMS5440-200EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack.

Specificaties Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMS5440-200EUS

Omschrijving van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack

Dit Arlo Ultra 2 4K 4-Pack bestaat uit vier geavanceerde beveiligingscamera's die je huis en eigendommen beschermen met hun indrukwekkende 4K-resolutie. Met een brede kijkhoek van 180 graden bieden deze camera's een uitstekend overzicht, zelfs in grote binnen- of buitenruimtes. Dankzij de HDR-functie kun je eenvoudig inzoomen op belangrijke details, zodat je geen enkel moment hoeft te missen. Wat deze camera's echt uniek maakt, is de geïntegreerde sirene en schijnwerper. Hiermee kun je ongewenste gasten afschrikken en tegelijkertijd in het donker heldere kleurenbeelden vastleggen. Het beste van alles is dat deze camera's volledig draadloos zijn, waardoor je ze gemakkelijk kunt installeren waar je maar wilt, zonder gedoe met stopcontacten. Met een normaal gebruik gaat de batterij maar liefst zes maanden mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over regelmatig opladen. Om je beeldmateriaal veilig op te slaan, kun je gebruik maken van de Arlo Smart Cloud. Hiervoor heb je wel een abonnement nodig, maar het biedt je de gemoedsrust dat je beelden altijd veilig en toegankelijk zijn. Bovendien kun je deze IP-camera eenvoudig koppelen aan verschillende smart home-platforms, waaronder Google Assistant en Alexa, waardoor je nog meer controle hebt over je beveiligingssysteem. Met het Arlo Ultra 2 4K 4-Pack ben je verzekerd van hoogwaard.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 180 graden kun je een groter deel van je huis of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Je gegevens en beelden worden bewaard binnen de EU, wat goed is voor je privacy. Dankzij de digitale Auto-zoomfunctie zoomt de camera automatisch in en volgt hij elke beweging van de persoon.

Minpunten
  • Op de plaats waar je de camera's installeert, is een goede ontvangst van het basisstation vereist

    .

    Met een wifi-versterker vergroot je het signaal van je Arlo-basisstation. Als je kiest voor cloudopslag, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack. 

De review over Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals