Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMS5340-200EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack.

Specificaties Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMS5340-200EUS

Omschrijving van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack

Dit Arlo Ultra 2 4K 3-Pack bevat 3 beveiligingscamera's die in een zeer hoge 4K resolutie filmen. Met een kijkhoek van 180 graden kun je zelfs in grote binnen- of buitenruimtes goed zien wat er gebeurt. Dankzij HDR kun je inzoomen op details en deze duidelijk vastleggen. Wat deze camera's echt uniek maakt, is de geïntegreerde sirene en schijnwerper. Hiermee schrik je ongewenste gasten af en kun je zelfs in het donker kleurenbeelden vastleggen. Een groot voordeel van deze camera's is dat ze op batterijen werken, waardoor je ze niet in de buurt van een stopcontact hoeft te installeren. Bij normaal gebruik gaat de batterij maar liefst 6 maanden mee, wat zorgt voor extra gebruiksgemak. Het beeldmateriaal kun je opslaan in de Arlo Smart Cloud, maar hiervoor heb je wel een abonnement nodig. Daarnaast kun je deze IP-camera ook koppelen aan verschillende smart home platformen, zoals Google Assistant en Alexa, waardoor je de camera kunt bedienen met je stem. Met het Arlo Ultra 2 4K 3-Pack haal je niet alleen hoogwaardige beveiligingscamera's in huis, maar ook een stukje gemoedsrust. Je kunt altijd en overal zien wat er in en rondom je huis gebeurt, met haarscherpe beelden en handige functies. Of je nu wilt inzoomen op details of ongewenste gasten wilt afschrikken, deze camera's bieden de perfecte oplossing. Kies voor de beste beve.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 180 graden kun je een groter deel van je huis of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Je gegevens en beelden worden opgeslagen in de EU, wat goed is voor je privacy. Dankzij de digitale Auto-zoomfunctie zoomt de camera automatisch in en volgt het elke beweging van de persoon.

Minpunten
  • Op de plek waar je de camera's installeert is een goede ontvangst van het basisstation vereist

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kan het signaal van je Arlo-basisstation worden verlengd. Om de beelden te kunnen bekijken, is een Arlo Smart-abonnement vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack. 

De review over Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals