Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo AVD2001-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit.

Specificaties Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Merk

Arlo

Fabrikantcode

AVD2001-100EUS

Omschrijving van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Dit pakket bevat niet alleen 3 Arlo Ultra 2 4K IP camera's, maar ook een Arlo Wire Free Video Doorbell. Hiermee kun je er zeker van zijn dat je huis goed beveiligd is. De Arlo Ultra camera's bieden opnames in verbluffende 4K resolutie, zodat geen enkel detail aan je aandacht ontsnapt. Daarnaast zijn ze uitgerust met een geïntegreerde sirene en schijnwerper, waarmee je ongewenste bezoekers afschrikt. Deze camera's verbind je eenvoudig met je wifi-netwerk via de Arlo SmartHub. Deze hub is verbonden met je router via een ethernetkabel. Zowel de camera's als de deurbel werken op een accu. Met de draadloze deurbel houd je je voordeur nauwlettend in de gaten. Wanneer er iemand aanbelt, kun je direct via de app met die persoon spreken en zien wie er voor de deur staat. Je kunt de opgenomen beelden van zowel de IP camera's als de deurbel eenvoudig terugkijken in de app. Het is echter wel belangrijk om te weten dat hiervoor een cloudabonnement nodig is.

Pluspunten
  • Door de 4K-resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met een full hd- of quad hd-resolutie. Je gegevens en beelden worden in de EU bewaard, wat goed is voor je privacy. De deurbel en camera's werken op batterijen, waardoor je geen kabels hoeft te trekken.

Minpunten
  • Om Arlo apparaten volledig te kunnen gebruiken, is een Arlo Smart abonnement vereist. Een goede ontvangst van zowel je basisstation als je router is noodzakelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit. 

De review over Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals