Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 2-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 2-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo AVD2001-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 2-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit.

Specificaties Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 2-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Merk

Arlo

Fabrikantcode

AVD2001-100EUS

Omschrijving van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 2-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Dit Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 2-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit-pakket is de perfecte oplossing om jouw huis optimaal te beveiligen. Met de 2 Arlo Ultra 2 4K IP camera's en de Arlo Wire Free Video Doorbell ben je verzekerd van een veilige omgeving. De camera's hebben de mogelijkheid om op te nemen in 4K resolutie, zodat geen enkel detail aan jouw oog ontsnapt. Bovendien zijn ze uitgerust met een geïntegreerde sirene en schijnwerper, waarmee je ongewenste indringers kunt afschrikken. Om verbinding te maken met je wifi-netwerk, maak je gebruik van de Arlo SmartHub die via een ethernetkabel met je router is verbonden. Beide camera's en de deurbel zijn uitgerust met een accu, waardoor je geen gedoe hebt met kabels en snoeren. De draadloze deurbel houdt constant een oogje op je voordeur en wanneer er iemand aanbelt, kun je direct via de app met ze praten en zien wie er voor de deur staat. Voor het bekijken van de beelden van zowel de IP camera's als de deurbel heb je wel een cloudabonnement nodig. Zo kun je altijd en overal de beelden terugzien en je huis in de gaten houden. Met dit complete Arlo pakket ben je verzekerd van een veilig thuis en kun je met een gerust hart de deur uitgaan.

Pluspunten
  • Vanwege de 4K-resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met een full hd- of quad hd-resolutie. Je gegevens en afbeeldingen worden opgeslagen in de EU, wat goed is voor je privacy. De deurbel en camera's werken op een batterij, dus je hoeft geen kabels te leggen.

Minpunten
  • Om Arlo-apparaten volledig te kunnen benutten, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig. Je hebt een goede ontvangst van zowel je basisstation als je router nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 2-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 2-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 2-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit. 

De review over Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 2-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals