Search
Close this search box.
  1. Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack

Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMC4360B-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack.

Specificaties Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4360B-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack

Met de Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack haal je maar liefst 3 volledig draadloze camera's in huis. Deze camera's kunnen rechtstreeks verbinding maken met jouw wifi-netwerk, zonder dat je een basisstation nodig hebt. Met de verbeterde accuduur van de Arlo Pro 5 gaat de batterij gemiddeld 200 dagen mee, zelfs bij intensief gebruik. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het regelmatig vervangen van de batterijen. Wat de Arlo Pro 5 nog specialer maakt, is het verbeterde nachtzicht. Zelfs in complete duisternis kun je heldere kleurenbeelden vastleggen. Dit zorgt ervoor dat je altijd een duidelijk zicht hebt op wat er zich afspeelt, ongeacht het tijdstip van de dag. Daarnaast biedt de Arlo Pro 5 ook de nieuwe Arlo Secure app, waarmee je nog meer controle krijgt over je beveiliging. Met deze app kun je eenvoudig beelden opslaan in de cloud, zodat je ze altijd en overal kunt bekijken. Voor slechts 3,99 euro per maand heb je toegang tot deze handige opslagoptie. Met het Arlo Pro 5 3-pack ben je verzekerd van optimale beveiliging in en rondom je huis. Plaats de camera's op strategische plekken en houd alles nauwlettend in de gaten. Of het nu gaat om het beschermen van je eigendommen of het bewaken van je dierbaren, de Arlo Pro 5 staat altijd voor je klaar. Vertrouw op de betrouwbaarheid en gebruik.

Pluspunten
  • Je gegevens en beelden worden opgeslagen op Arlo-servers in de EU, wat goed is voor je privacy. Dankzij de verbeterde batterijduur in vergelijking met de Arlo Pro 4 hoef je de camera minder vaak op te laden. Met een kijkhoek van 160 graden kun je een groter deel van je huis of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, heb je een Arlo Secure-abonnement nodig. Op de plek waar je de camera's installeert, heb je een goede wifi-signaalsterkte nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack. 

De review over Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals