Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack

Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMC4460P-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack.

Specificaties Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4460P-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack

Met dit Arlo Pro 5 4-pack haal je maar liefst 4 volledig stand-alone beveiligingscamera's in de kleur wit in huis. Deze camera's zijn draadloos, waardoor je ze gemakkelijk kunt verbinden met je wifi-verbinding. Het gebruik van een basisstation is dus niet nodig. Wat de Arlo Pro 5 onderscheidt van zijn voorganger, de Arlo Pro 4, is de verbeterde accuduur. Bij gemiddeld gebruik gaat de batterij maar liefst 200 dagen mee. Dit zorgt voor een langdurige en betrouwbare beveiliging van je huis. Een andere fantastische verbetering van de Arlo Pro 5 is het nachtzicht. Zelfs in het donker levert deze camera heldere beelden in kleur, waardoor je altijd een duidelijk overzicht hebt van wat er gebeurt. Om je beveiliging nog verder te optimaliseren, heeft Arlo ook de nieuwe Arlo Secure app gelanceerd. Met deze app krijg je nog meer controle over je beveiligingssysteem en kun je eenvoudig beelden bekijken en instellingen aanpassen. Met het Arlo Pro 5 4-pack krijg je ook de mogelijkheid om je beelden op te slaan in de cloud. Hiervoor betaal je maandelijks slechts 3,99 euro. Op deze manier kun je altijd en overal toegang hebben tot je beveiligingsbeelden, zodat je met een gerust hart je huis kunt verlaten. Kortom, met het Arlo Pro 5 4-pack ben je verzekerd van een betrouwbare, draadloze en geavanceerde beveiliging.

Pluspunten
  • Je gegevens en beelden worden opgeslagen op Arlo-servers in de EU, wat goed is voor je privacy. Dankzij de verbeterde batterijduur in vergelijking met de Arlo Pro 4, hoef je de camera minder vaak op te laden. Met een kijkhoek van 160 graden kun je een groter deel van je huis of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, heb je een Arlo Secure abonnement nodig. Op de locatie waar je de camera's installeert, is een goede wifi-signaal vereist

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de nabijheid van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack. 

De review over Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals