Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMC4360P-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack.

Specificaties Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4360P-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack

Met het Arlo Pro 5 3-pack haal je maar liefst 3 volledig draadloze beveiligingscamera's in huis. Deze camera's kunnen direct verbonden worden met je wifi-netwerk, zonder dat je een basisstation nodig hebt. De Arlo Pro 5 heeft een flinke upgrade gekregen ten opzichte van zijn voorganger, de Arlo Pro 4. Zo heeft deze camera een verbeterde accuduur, waardoor de batterij gemiddeld 200 dagen meegaat bij normaal gebruik. Daarnaast is het nachtzicht sterk verbeterd, waardoor je zelfs in het donker heldere beelden in kleur kunt zien. Maar dat is nog niet alles! Met de lancering van de Arlo Pro 5 introduceert Arlo ook de nieuwe Arlo Secure app, waarmee je nog meer controle hebt over de beveiliging van je huis. Met deze app kun je eenvoudig de instellingen van de camera's aanpassen en live video's bekijken. Bovendien kun je met de Arlo Secure app beelden opslaan in de cloud, zodat je altijd toegang hebt tot belangrijke opnames. Voor slechts 3,99 euro per maand kun je gebruikmaken van deze handige cloudopslagdienst. Met het Arlo Pro 5 3-pack haal je niet alleen topkwaliteit beveiligingscamera's in huis, maar ook een complete beveiligingsoplossing. Dankzij de draadloze connectiviteit, verbeterde accuduur en het indrukwekkende nachtzicht hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis. Met de Arlo Secure app heb je bovendien altijd volledige.

Pluspunten
  • Je gegevens en beelden worden opgeslagen op Arlo servers binnen de EU, wat goed is voor je privacy. Dankzij de verbeterde batterijduur in vergelijking met de Arlo Pro 4 hoef je de camera minder vaak op te laden. Met de kijkhoek van 160 graden kun je een groter deel van je huis of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, heb je een Arlo Secure abonnement nodig. Op de locatie waar je de camera's installeert, heb je een goede wifi-signaalsterkte nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack. 

De review over Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals