Search
Close this search box.
  1. Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack

Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMC4260P-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack.

Specificaties Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4260P-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack

Met het Arlo Pro 5 2-pack haal je niet één, maar twee volledig stand-alone beveiligingscamera's in huis. Deze camera's zijn volledig draadloos en kunnen direct verbonden worden met je wifi-netwerk, zonder dat er een basisstation nodig is. Maar dat is nog niet alles wat deze camera's te bieden hebben. In vergelijking met de Arlo Pro 4 hebben de Arlo Pro 5 camera's een verbeterde accuduur. Bij gemiddeld gebruik gaat de batterij maar liefst 200 dagen mee. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het regelmatig vervangen van de batterijen. Bovendien is het nachtzicht van de Arlo Pro 5 ook aanzienlijk verbeterd. Zelfs in het donker geniet je van heldere beelden in kleur. Om nog meer controle te hebben over je beveiliging, introduceert Arlo ook de nieuwe Arlo Secure app. Met deze app kun je de beveiligingscamera's eenvoudig bedienen en heb je altijd en overal toegang tot de beelden die de camera's vastleggen. En als kers op de taart biedt Arlo ook de mogelijkheid om de beelden in de cloud op te slaan. Voor slechts 3,99 euro per maand kun je al je opgenomen beelden veilig bewaren en altijd terugkijken wanneer dat nodig is. Met het Arlo Pro 5 2-pack ben je verzekerd van uitstekende beveiliging en gemak.

Pluspunten
  • Je gegevens en beelden worden opgeslagen op Arlo servers in de EU, wat goed is voor je privacy. Dankzij een verbeterde batterijduur in vergelijking met de Arlo Pro 4, hoef je de camera minder vaak op te laden. Met een kijkhoek van 160 graden kun je een groter deel van je huis of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, is een Arlo Secure-abonnement vereist. Voor de installatie van de camera's is een goede wifi-verbinding nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van de camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack. 

De review over Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals