Search
Close this search box.
  1. Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack

Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMC4352P-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack.

Specificaties Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4352P-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack

Met deze 3 Arlo Pro 4 XL beveiligingscamera's kun je meerdere buitenruimtes bij jou thuis of op kantoor bewaken, zonder dat je ze vaak hoeft op te laden. De XL-versie heeft een extra grote batterij in vergelijking met de normale Arlo Pro 4, waardoor de camera zelf ook groter is geworden. Met de juiste instellingen hoef je de camera slechts één keer per jaar op te laden. Deze slimme beveiligingscamera filmt in 2K resolutie, waardoor je zelfs op grotere afstanden duidelijk kunt zien wat er gaande is. Daarnaast schakelen de ingebouwde spotlight en sirene automatisch in wanneer de camera beweging detecteert. Hierdoor schrik je ongewenste gasten af in het donker en krijg je ook kleurenbeelden van eventuele nachtelijke insluipers. Bovendien kun je activiteitszones instellen, zodat je zelf bepaalt wanneer de camera moet inschakelen. Je kunt al je beelden opslaan in de cloud, maar hiervoor wordt wel een vast bedrag per maand in rekening gebracht. Met deze Arlo Pro 4 XL beveiligingscamera's geniet je van hoogwaardige beveiliging en gemoedsrust, wetende dat je buitenruimtes goed worden bewaakt, zonder gedoe met regelmatig opladen van de batterijen.

Pluspunten
  • Niemand kan onopgemerkt je huis of tuin binnenwandelen dankzij de ingebouwde schijnwerper. Je gegevens en beelden worden in de EU opgeslagen, wat goed is voor je privacy. Dankzij de extra grote accu hoef je deze IP-camera minder vaak op te laden.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later te bekijken, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig. Op de locatie waar je de camera installeert, is een sterk wifi-signaal vereist

    .

    Door een wifi-versterker te gebruiken, kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack. 

De review over Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals