Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack

Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMC4450P-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack.

Specificaties Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4450P-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack

Met het Arlo Pro 4 Spotlight 4-Pack kun je meerdere ruimtes in je huis of op kantoor bewaken. Deze slimme beveiligingscamera's leggen beelden vast in een indrukwekkende 2K-resolutie, waardoor je zelfs op grotere afstanden duidelijk kunt zien wat er gebeurt. De camera's zijn uitgerust met een ingebouwde spotlight en sirene, die automatisch ingeschakeld worden zodra beweging gedetecteerd wordt. Dit schrikt ongewenste gasten af in het donker en biedt ook kleurenbeelden van mogelijke indringers 's nachts. Met de mogelijkheid om activiteitszones in te stellen, heb je volledige controle over wanneer de camera's geactiveerd worden. Deze draadloze camera's werken op een oplaadbare batterij met een levensduur van maar liefst 6 maanden. Daarna kun je ze eenvoudig weer opladen. Bovendien kun je de Arlo Pro 4 koppelen aan het smart home-platform van jouw keuze, waardoor de camera's ook naadloos samenwerken met andere slimme apparaten. Zo kun je je beveiligingssysteem volledig aanpassen aan jouw behoeften en voorkeuren. Met het Arlo Pro 4 Spotlight 4-Pack ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging en gemoedsrust. Of je nu je huis wilt beschermen tegen inbrekers of je kantoorruimte in de gaten wilt houden, deze beveiligingscamera's bieden uitstekende prestaties en functionaliteit. Met hun geavanceerde technologieën en handige functies ben je.

Pluspunten
  • Dankzij de inbegrepen schijnwerper wandelt niemand onopgemerkt je huis of tuin binnen. Je informatie en beelden worden opgeslagen in de EU, wat goed is voor je privacy. Met een kijkhoek van 160 graden kun je een groter gebied van je huis of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig. Bij het installeren van de camera heb je een goede wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack. 

De review over Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals