Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMC4050B-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack.

Specificaties Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4050B-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack

Met de Arlo Pro 4 Spotlight houd je een oogje in het zeil op jouw buitenruimte, of het nu thuis is of op kantoor. Deze geavanceerde beveiligingscamera legt beelden vast in verbluffende 2K resolutie, waardoor je zelfs op grotere afstanden een duidelijk beeld hebt van wat er zich afspeelt. De ingebouwde spotlight en sirene schakelen automatisch in wanneer de camera beweging detecteert. Dit zorgt ervoor dat ongewenste gasten worden afgeschrikt in het donker en dat je zelfs kleurenbeelden hebt van nachtelijke indringers. Met de mogelijkheid om activiteitszones in te stellen, bepaal jij wanneer de camera moet inschakelen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je alleen meldingen wilt ontvangen wanneer er beweging is rondom jouw voordeur, maar niet wanneer er activiteit is in de tuin. De Arlo Pro 4 werkt volledig draadloos en heeft een oplaadbare batterij met een indrukwekkende levensduur van 6 maanden. Wanneer de batterij leeg is, laad je deze eenvoudig weer op. Daarnaast is de Arlo Pro 4 eenvoudig te integreren met het smart home platform van jouw keuze. Hierdoor kun je de camera moeiteloos laten samenwerken met andere slimme apparaten, zoals verlichting of deursloten. Met de Arlo Pro 4 Spotlight ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging en gemak, zowel overdag als 's nachts.

Pluspunten
  • Niemand wandelt ongemerkt je huis of tuin binnen dankzij de ingebouwde schijnwerper. Het beeld van de camera is scherper dan camerabeelden met een full hd resolutie dankzij de 2K resolutie. Je privacy wordt beschermd doordat je gegevens en beelden in de EU worden bewaard.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, heb je een Arlo Smart abonnement nodig. Voor de installatie van de camera is er een goede wifi-verbinding nodig op de locatie

    .

    Met een wifi versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van de camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack. 

De review over Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals