Search
Close this search box.
  1. Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMC4050B-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack.

Specificaties Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4050B-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack

Met het Arlo Pro 4 Spotlight Duo Pack kun je meerdere ruimtes rondom je huis in de gaten houden. Deze geavanceerde beveiligingscamera's bieden een verbluffende 2K resolutie, waardoor je zelfs op grotere afstanden een helder beeld hebt van wat er zich afspeelt. De ingebouwde spotlight en sirene schakelen automatisch in wanneer de camera beweging detecteert. Hierdoor schrik je ongewenste gasten af en krijg je zelfs kleurenbeelden van nachtelijke indringers. Met de mogelijkheid om activiteitszones in te stellen, kun je ervoor zorgen dat de camera's alleen meldingen geven bij beweging binnen specifieke gebieden. Dit voorkomt onnodige meldingen van bijvoorbeeld passerende auto's. Bovendien zijn deze camera's draadloos en werken ze op een oplaadbare batterij met een indrukwekkende levensduur van maar liefst 6 maanden. Een ander groot voordeel van de Arlo Pro 4 is dat je hem eenvoudig kunt koppelen aan het smart home platform van jouw keuze. Hierdoor kun je je beveiligingscamera's integreren met andere slimme apparaten in je woning. Of je nu de beelden wilt bekijken op je smartphone, de camera's wilt bedienen met je stemassistent of automatische routines wilt instellen, met de Arlo Pro 4 heb je volledige vrijheid en flexibiliteit. Kies voor gemoedsrust en bescherming met het Arlo Pro 4 Spotlight Duo Pack.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde schijnwerper betreedt niemand onopgemerkt je huis of tuin. Je gegevens en beelden worden opgeslagen in de EU, wat goed is voor je privacy. Met de kijkhoek van 160 graden heb je een groter deel van je huis of tuin in het zicht dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig. Op de plek waar je de camera's installeert, heb je een goede wifi-signaalsterkte nodig

    .

    Door een wifi-versterker te gebruiken, creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack. 

De review over Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals