Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMC4350B-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack.

Specificaties Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4350B-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack

Met het Arlo Pro 4 Spotlight 3-Pack kun je meerdere ruimtes in je huis of kantoor bewaken. Deze slimme beveiligingscamera's nemen op in een hoge 2K resolutie, waardoor je zelfs op grotere afstanden duidelijk kunt zien wat er gebeurt. Wanneer de camera beweging detecteert, schakelen de ingebouwde spotlight en sirene automatisch in. Dit schrikt ongewenste gasten af in het donker en zorgt ervoor dat je ook kleurenbeelden hebt van indringers tijdens de nacht. Met de mogelijkheid om activiteitszones in te stellen, bepaal je zelf wanneer de camera's inschakelen. Deze draadloze camera's werken op een oplaadbare batterij met een indrukwekkende levensduur van 6 maanden. Daarna kun je ze eenvoudig weer opladen. Bovendien kun je de Arlo Pro 4 gemakkelijk koppelen aan het smart home platform van jouw keuze. Hierdoor werken de camera's probleemloos samen met andere slimme apparaten. Met het Arlo Pro 4 Spotlight 3-Pack hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je huis of kantoor. Met zijn geavanceerde functies en gebruiksgemak biedt deze beveiligingscamera een uitstekende oplossing voor het bewaken van meerdere ruimtes.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde schijnwerper kan niemand onopgemerkt je huis of tuin betreden. Je gegevens en beelden worden opgeslagen in de EU, wat goed is voor je privacy. Met een kijkhoek van 160 graden kun je een groter gebied van je huis of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, is een Arlo Smart-abonnement nodig. Op de plaatsen waar je de camera's installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack. 

De review over Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals