Search
Close this search box.
  1. Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMC4050P-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack.

Specificaties Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4050P-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack

Met de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera in de kleur wit, haal je een betrouwbare en slimme bewakingsoplossing in huis voor zowel thuis als op kantoor. Deze geavanceerde camera legt beelden vast in een scherpe 2K resolutie, waardoor je zelfs op grotere afstanden een helder beeld hebt van wat er gebeurt. Het unieke aan deze camera is de ingebouwde spotlight en sirene, die automatisch geactiveerd worden zodra er beweging gedetecteerd wordt. Hierdoor schrik je ongewenste gasten af, zelfs in het donker, en kun je kleurenbeelden bekijken van eventuele indringers. Met de mogelijkheid om activiteitszones in te stellen, heb je volledige controle over wanneer de camera moet inschakelen. Zo kun je specifieke gebieden selecteren waarop je extra alert wilt zijn. Daarnaast is de Arlo Pro 4 een draadloze camera die werkt op een oplaadbare batterij met een indrukwekkende levensduur van maar liefst 6 maanden. En wanneer de batterij leeg is, kun je deze eenvoudig weer opladen. De Arlo Pro 4 is niet alleen een krachtige beveiligingscamera op zichzelf, maar kan ook naadloos geïntegreerd worden met het smart home platform van jouw keuze. Hierdoor kun je de camera laten samenwerken met andere slimme apparaten in je huis, waardoor je een nog veiliger en geautomatiseerd systeem kunt creëren. Met de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera in het wit, geniet je van gemo.

Pluspunten
  • Niemand wandelt ongemerkt je huis of tuin binnen dankzij de ingebouwde schijnwerper. Je gegevens en beelden worden in de EU bewaard, wat gunstig is voor je privacy. Met een kijkhoek van 160 graden houd je een groter gedeelte van je huis of tuin in de gaten in vergelijking met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden te kunnen opslaan en later terug te kunnen kijken, heb je een Arlo Smart abonnement nodig. Op de plek waar je de camera installeert, is een goed wifi signaal vereist

    .

    Je kunt een wifi versterker gebruiken om een sterk wifi netwerk in de buurt van je camera te creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack. 

De review over Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals