Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo AVD2001-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit.

Specificaties Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit

Merk

Arlo

Fabrikantcode

AVD2001-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit

Dit Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit pakket is de ultieme oplossing om jouw huis en omgeving goed in de gaten te houden. Met de 4 Arlo Pro 4 Spotlight IP camera's en de Arlo Wire Free Video Doorbell ben je verzekerd van maximale beveiliging. De camera's filmen in indrukwekkend 2K, waardoor je zelfs op grotere afstanden kunt zien wat er allemaal gebeurt. Zodra een van de camera's beweging detecteert, wordt er een licht- en geluidssignaal afgegeven. Bovendien ontvang je direct een melding in de handige Arlo app. Naast de camera's ontvang je ook de Arlo Video Doorbell, die perfect samenwerkt met de camera's. Alle meldingen van de deurbel worden namelijk ook weergegeven in de Arlo app. Dankzij de cloudopslag worden alle beelden veilig opgeslagen, al dien je hiervoor wel een vast bedrag per maand te betalen. Het beste van alles is dat zowel de camera's als de deurbel volledig draadloos zijn, waardoor je ze eenvoudig kunt installeren op elke gewenste locatie. En wanneer de batterijen leeg raken, kun je ze gemakkelijk opladen met de meegeleverde voedingskabel. Met dit Arlo pakket ben je verzekerd van optimale beveiliging en gebruiksgemak!

Pluspunten
  • Met een resolutie van 2K toont de camera het beeld scherper dan een camera met een full HD-resolutie. Je gegevens en beelden worden in de EU opgeslagen, wat goed is voor je privacy. De deurbel en camera's werken op batterijen, waardoor je geen draden hoeft te trekken.

Minpunten
  • Om Arlo-apparaten volledig te kunnen gebruiken, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig. Je hebt een goede wifi-ontvangst nodig op de locatie van de deurbel en camera's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit. 

De review over Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals