Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMC4350P-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack.

Specificaties Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4350P-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack

Met het Arlo Pro 4 Spotlight 3-Pack kun je verschillende ruimtes in huis of op kantoor bewaken. Deze slimme beveiligingscamera's hebben een adembenemende 2K-resolutie, waardoor je zelfs op grotere afstanden duidelijk kunt zien wat er gebeurt. Als de camera beweging detecteert, schakelen de ingebouwde spotlights en sirenes automatisch in. Dit schrikt ongewenste gasten af in het donker en geeft je ook kleurenbeelden van nachtelijke indringers. Met de mogelijkheid om activiteitszones in te stellen, bepaal je zelf wanneer de camera's moeten inschakelen. Deze draadloze camera's werken op een oplaadbare batterij die maar liefst 6 maanden meegaat. Daarna kun je ze eenvoudig weer opladen. Bovendien kun je de Arlo Pro 4 gemakkelijk koppelen aan het smart home-platform van jouw keuze, zodat de camera's ook kunnen samenwerken met andere slimme apparaten. Met het Arlo Pro 4 Spotlight 3-Pack heb je de gemoedsrust dat je huis of kantoor altijd veilig is. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd een oogje in het zeil houden en direct actie ondernemen als dat nodig is. Met de hoogwaardige beeldkwaliteit, de geavanceerde functies en de naadloze integratie met je smart home-systeem, is dit de ultieme beveiligingsoplossing voor jou.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde schijnwerper treedt niemand onopgemerkt je huis of tuin binnen. Je gegevens en beelden worden opgeslagen in de EU, wat goed is voor je privacy. Met de kijkhoek van 160 graden heb je een groter bereik om je huis of tuin in de gaten te houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, heb je een Arlo Smart abonnement nodig. Op de locatie waar je de camera's installeert, is een goede wifi-signaal vereist

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack. 

De review over Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals