Arlo Outdoor Mount Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMA1000B-10000S. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Outdoor Mount Zwart.

Specificaties Arlo Outdoor Mount Zwart

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMA1000B-10000S

Omschrijving van de Arlo Outdoor Mount Zwart

Met de Arlo Outdoor Mount in het zwart kun je jouw Arlo ip camera moeiteloos buiten bevestigen, waar je maar wilt. De flexibele kop maakt het mogelijk om de Arlo camera eenvoudig in de juiste positie te draaien, zodat je het perfecte beeld kunt krijgen. De zwarte kleur van de houder zorgt ervoor dat deze perfect geschikt is voor installatie in donkere omgevingen. Hierdoor is de camera minder opvallend en beter gecamoufleerd. Dit handige accessoire is geschikt voor alle Arlo Home en Arlo Pro (voorheen Netgear) ip-camera's. Of je nu een Arlo Home of Arlo Pro camera hebt, deze Outdoor Mount biedt de perfecte oplossing om je camera buiten te plaatsen. Met de flexibiliteit om de camera in de gewenste hoek te draaien, kun je ervoor zorgen dat je geen enkel detail mist. Of het nu gaat om het bewaken van je tuin, het beveiligen van je oprit of het observeren van je huisdieren, de Arlo Outdoor Mount is de ideale accessoire om het maximale uit je Arlo ip camera te halen.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Outdoor Mount Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Outdoor Mount Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Outdoor Mount Zwart. 

De review over Arlo Outdoor Mount Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals