Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Arlo Go 2 White SIM Camera

Arlo Go 2 White SIM Camera Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VML2030-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Go 2 White SIM Camera.

Specificaties Arlo Go 2 White SIM Camera

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VML2030-100EUS

Omschrijving van de Arlo Go 2 White SIM Camera

De Arlo Go 2 slimme beveiligingscamera is de perfecte metgezel voor reizigers. Met zijn ingebouwde SIM-kaart heeft deze IP-camera altijd een internetverbinding, zelfs als je ver van huis bent. Laad de camera op en beveilig bijvoorbeeld je caravan of een andere locatie zonder wifi. Thuis kun je de camera eenvoudig verbinden met wifi. Let op: de SIM-kaart wordt niet standaard meegeleverd en moet je apart aanschaffen, net zoals je een mobiel abonnement afsluit. Maar zodra je dit doet, kun je de camera gebruiken om bijvoorbeeld je fiets, tuinhuisje of auto te beschermen. Met de Arlo Go 2 ontvang je direct meldingen in de app wanneer er beweging wordt gedetecteerd, en de camera geeft ook een geluidssignaal. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt. Om van alle geweldige functies van deze camera te genieten, betaal je een vast abonnementsbedrag per maand. Dit geeft je toegang tot extra handige tools en functies die je helpen bij het beveiligen van je eigendommen, waar je ook bent. Of je nu op reis bent of gewoon thuis, de Arlo Go 2 slimme beveiligingscamera biedt je gemoedsrust en een betrouwbare beveiligingsoplossing.

Pluspunten
  • Dankzij de SIM-kaart is de camera niet afhankelijk van een wifi-verbinding. Je gegevens en beelden worden in de EU opgeslagen, wat goed is voor je privacy. De IP-camera schrikt ongewenste bezoekers af met een sirene.

Minpunten
  • De SIM-kaart wordt niet inbegrepen. Voor het gebruik van alle functies dien je maandelijks een vast bedrag te betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Go 2 White SIM Camera

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Go 2 White SIM Camera tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Go 2 White SIM Camera. 

De review over Arlo Go 2 White SIM Camera is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals