Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMC2030B-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart.

Specificaties Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC2030B-100EUS

Omschrijving van de Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart

De Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart is een geavanceerde camera die zowel binnen als buiten kan worden opgehangen. Met zijn schijnwerperfunctie biedt deze camera een uitzonderlijke beveiligingsoplossing. De camera is voorzien van een full hd resolutie, waardoor je heldere en gedetailleerde beelden kunt verwachten. Daarnaast is de camera bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals kou, wind en regen. Een van de opvallende kenmerken van de Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart is de mogelijkheid om hem te koppelen aan de Arlo app. Hierdoor kun je bewegingsmeldingen direct op je smartphone ontvangen, waardoor je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt. Met de app kun je ook de camerabeelden bekijken en communiceren met mensen die in beeld zijn. Wat deze camera echt onderscheidt, is de aanwezigheid van een schijnwerper die inschakelt bij bewegingsdetectie tot wel 7 meter. Hierdoor kun je ook in het donker beelden in kleur bekijken. Daarnaast beschikt de camera over een ingebouwde sirene die ongewenste gasten afschrikt. Het gebruiksgemak wordt verder vergroot doordat de Essential Spotlight compatibel is met Google Assistant, IFTTT en Amazon Alexa. Kortom, de Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en veelzijdige beveiligingsoplossing.

Pluspunten
  • Deze IP-camera functioneert op een batterij, waardoor deze volledig draadloos is. Met de geïntegreerde microfoon en luidspreker kun je op afstand met mensen bij de camera praten. Je gegevens en beelden worden opgeslagen in de EU, wat gunstig is voor je privacy.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera is een goede wifi-verbinding op de locatie vereist, met behulp van een wifi-versterker kan je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren. Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart. 

De review over Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals