Search
Close this search box.
  1. Arlo Essential Beveiligingscamera Wit

Arlo Essential Beveiligingscamera Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo VMC2030-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit.

Specificaties Arlo Essential Beveiligingscamera Wit

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC2030-100EUS

Omschrijving van de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit

De Arlo Essential Beveiligingscamera Wit is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden opgehangen. Met zijn strakke witte design past hij perfect in elke omgeving. Deze camera maakt gebruik van de nieuwste technologieën en biedt een ongeëvenaarde beveiliging voor jouw huis of kantoor. De camera filmt in kristalheldere full hd resolutie, zodat je geen enkel detail hoeft te missen. Daarnaast is hij bestand tegen alle weersomstandigheden, waaronder kou, wind en regen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat de camera beschadigd raakt door de elementen. Met de Arlo app kun je eenvoudig de camera aan je smartphone koppelen. Hierdoor ontvang je direct bewegingsmeldingen op je telefoon, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt. Bovendien kun je via de app de live camerabeelden bekijken en zelfs communiceren met mensen die in beeld zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een pakketbezorger vertellen waar hij het pakketje neer kan zetten als je niet thuis bent. Een unieke functie van deze camera is de ingebouwde schijnwerper. Zodra er beweging wordt gedetecteerd, schakelt de schijnwerper automatisch in en verlicht hij een gebied tot wel 7 meter. Hierdoor kun je zelfs in het donker duidelijke beelden in kleur bekijken. Daarnaast beschikt de camera over een krachtige ingebouwde sirene, die ongenode gasten direct afschrikt. De Arlo Essential Beve.

Pluspunten
  • Deze ip-camera functioneert op een batterij, waardoor het volledig draadloos is. Je kunt op afstand met mensen bij de camera spreken dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker. Je gegevens en beelden worden binnen de EU bewaard, wat gunstig is voor je privacy.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert; met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later te bekijken, moet je een abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Essential Beveiligingscamera Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit. 

De review over Arlo Essential Beveiligingscamera Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals