Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Arlo AVD2001-100EUS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit.

Specificaties Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Merk

Arlo

Fabrikantcode

AVD2001-100EUS

Omschrijving van de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Dit Arlo beveiligingspakket is de ultieme beveiligingsoplossing voor je huis. Het bevat de Arlo Essential Spotlight IP camera en de Arlo draadloze slimme deurbel, beide uitgevoerd in een stijlvolle witte kleur. Met de Arlo Essential camera ben je verzekerd van maximale beveiliging, zowel binnen als buiten. De camera beschikt over een geïntegreerde schijnwerper en een krachtige ingebouwde sirene. Zodra er beweging wordt gedetecteerd, wordt er een geluids- en lichtsignaal geactiveerd om ongewenste bezoekers af te schrikken. Met deze camera hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis. Daarnaast wordt dit pakket geleverd met de Arlo draadloze slimme deurbel, waarmee je de beveiliging van je huis naar een nog hoger niveau tilt. Via de handige app kun je altijd en overal zien wie er voor je deur staat en kun je direct communiceren met de personen die in beeld zijn. Je krijgt ook directe meldingen op je smartphone wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Wil je de beelden opslaan en later terugkijken? Geen probleem! Bij Arlo kun je ervoor kiezen om tegen een vast maandelijks bedrag je beelden op te slaan en terug te kijken. Met dit Arlo beveiligingspakket geniet je van gemoedsrust en zorg je ervoor dat je huis te allen tijde goed beveiligd is.

Pluspunten
  • Je gegevens en beelden worden opgeslagen in de EU, wat goed is voor je privacy. Deze apparaten zijn plug & play: je kunt ze eenvoudig installeren met behulp van de app. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand communiceren met mensen bij de camera en deurbel.

Minpunten
  • Je hebt een sterke wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera en deurbel installeert. Je moet een abonnement afsluiten om videobeelden op te slaan en later te kunnen bekijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit. 

De review over Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals