Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Alutherm Sani 800 Wifi

Alutherm Sani 800 Wifi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 361124. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Alutherm Sani 800 Wifi.

Specificaties Alutherm Sani 800 Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361124

Omschrijving van de Alutherm Sani 800 Wifi

Sta `s ochtends op met een warme badkamer dankzij de Alutherm Sani 800 wifi. Deze elektrische convectorkachel is speciaal ontworpen voor gebruik in vochtige ruimtes en heeft een IP24-certificering, waardoor hij beschermd is tegen opspattend water. Plaats de kachel volgens de instructies in de handleiding op de ideale plek in je badkamer. Met een bereik van 15 vierkante meter zorgt de Alutherm Sani 800 voor een aangename temperatuur in de ruimte. Monteer de Alutherm Sani 800 eenvoudig aan de wand en stel je persoonlijke voorkeuren in met de meegeleverde afstandsbediening of via de handige Eurom Smart-app. Met de weektimer kun je zelf bepalen wanneer de kachel aan- of uitgeschakeld wordt, zodat je altijd thuiskomt in een warme badkamer. Daarnaast beschikt de Alutherm Sani 800 over een eco stand, waarmee je energieverbruik tot een minimum beperkt wordt. Is jouw badkamer groter dan 15 vierkante meter? Geen probleem, bekijk dan eens de Alutherm Sani 1200 Wifi. Met dit model geniet je van dezelfde handige functies en hetzelfde gebruiksgemak, maar met een groter bereik. Kies voor comfort en gemak met de Alutherm Sani 800 wifi.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen vanuit je luie stoel met de inbegrepen afstandsbediening of via de Eurom Smart-app op je smartphone of tablet. De kachel heeft een ecostand waarmee je minder energie verbruikt. Een convectorkachel produceert vrijwel geen geluid tijdens het verwarmen.

Minpunten
  • Deze kachel heeft geen kinderbeveiliging om de knoppen op het apparaat te vergrendelen. Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes. Translation: Deze kachel heeft geen kinderbeveiliging om de knoppen op het apparaat te vergrendelen. Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Alutherm Sani 800 Wifi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Alutherm Sani 800 Wifi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Alutherm Sani 800 Wifi. 

De review over Alutherm Sani 800 Wifi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.