Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Alecto BC-100

Alecto BC-100 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Alecto BC-100. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Alecto BC-100.

Specificaties Alecto BC-100

Merk

Alecto

Fabrikantcode

BC-100

Omschrijving van de Alecto BC-100

Als ouder ben je vast bekend met het probleem van een kind dat te vroeg uit bed komt. Gelukkig is er nu een oplossing: de Alecto BC-100. Met deze slimme slaaptrainer bepaal jij als ouder wanneer het tijd is voor je kindje om uit bed te komen. Het display van de BC-100 heeft 's nachts een rustgevende blauwe kleur en toont een schattig maantje. Dit is een visueel signaal voor je kind dat hij of zij nog even in bed moet blijven liggen. Zodra de door jou ingestelde tijd is bereikt, verandert de slaaptrainer naar een oranje scherm met een stralend zonnetje. Dit betekent dat het tijd is om op te staan en de dag te beginnen. De Alecto BC-100 is niet alleen draadloos, maar ook oplaadbaar. Met de meegeleverde micro-usb kabel kun je de slaaptrainer eenvoudig opladen. Daarnaast heeft het scherm maar liefst 7 verschillende helderheidsstanden, waardoor je de slaaptrainer ook als nachtlampje kunt gebruiken. Zo creëer je een rustgevende en vertrouwde omgeving voor je kindje. Met de Alecto BC-100 slaaptrainer maak je het opstaan in de ochtend een stuk gemakkelijker en leer je je kindje op een speelse manier de tijd te begrijpen.

Pluspunten
  • De slaaptrainer leert jouw kind op een speelse manier het verschil tussen dag en nacht. Je kunt deze wekker ook als nachtlampje gebruiken dankzij het gekleurde lcd-scherm.

Minpunten
  • Alleen met de traditionele zoemer is het mogelijk om wakker te worden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Alecto BC-100

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Alecto BC-100 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Alecto BC-100. 

De review over Alecto BC-100 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals