Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5"

Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5" Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Alecto ADI-250. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5".

Specificaties Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5"

Merk

Alecto

Fabrikantcode

ADI-250

Omschrijving van de Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5"

De Alecto ADI-250 is een innovatieve deurintercom die je in staat stelt om eenvoudig te zien wie er voor je deur staat. Met een ingebouwde camera en een 3,5 inch kleurenscherm op de intercom, biedt deze deurbel een duidelijk en gedetailleerd beeld, zelfs in het donker dankzij de infraroodfunctie. Een van de grote voordelen van de ADI-250 is de flexibiliteit in installatie. Je kunt ervoor kiezen om de intercom bedraad aan te sluiten op je bestaande deurbelbedrading, maar je hebt ook de mogelijkheid om hem draadloos te gebruiken met behulp van een apart verkrijgbare batterijhouder. Hierdoor kun je de intercom eenvoudig op een strategische plek in huis plaatsen, zoals bijvoorbeeld in de hal of de woonkamer. Naast het gebruiksgemak en de heldere beeldkwaliteit, biedt de Alecto ADI-250 nog meer handige functies. Wanneer er iemand aanbelt, maakt de camera automatisch een foto met de datum en het tijdstip van het bezoek. Daarnaast is het mogelijk om het systeem uit te breiden met maximaal 4 extra ontvangers, zodat je in meerdere kamers in huis kunt zien wie er voor de deur staat. Kortom, met de Alecto ADI-250 heb je een betrouwbare en handige deurintercom in huis om je veiligheid te vergroten en je leven gemakkelijker te maken.

Pluspunten
  • De camera is uitgerust met infraroodverlichting om tot 1 meter in het donker te kunnen kijken. Dankzij de ingebouwde camera, luidspreker en microfoon kun je op afstand met je bezoeker praten. Wanneer er wordt aangebeld, maakt de camera een foto.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om de beltoon aan te passen. De camera kan niet draaien, waardoor je altijd vanuit één standpunt zicht hebt op wie er voor de deur staat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5"

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5" tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5". 

De review over Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5" is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals