AIC 48 XXL - zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Alcatel 480002. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AIC 48 XXL - zwart.

Specificaties AIC 48 XXL - zwart

Merk

Alcatel

Fabrikantcode

480002

Omschrijving van de AIC 48 XXL - zwart

De AIC 48 XXL - zwart is een fantastische wekkerradio met een indrukwekkend grote, dimbare LED-display. Met 5 verschillende dimniveaus kun je eenvoudig de helderheid van de display aanpassen naar jouw voorkeur. Maar dat is nog niet alles. Deze wekkerradio heeft ook een handige dubbele alarmfunctie, zodat jij en je partner verschillende wektijden en dagen kunnen instellen. Geen gedoe meer met meerdere wekkers, want met de AIC 48 XXL - zwart heb je alles wat je nodig hebt. Met de dubbele alarmfunctie kun je als het ware 2 profielen instellen, waarbij je zelfs verschillende radiostations kunt selecteren. Zo kun je elke ochtend wakker worden met jouw favoriete muziek of nieuwszender, terwijl je partner een andere zender kan kiezen. Het is echt een genot om zo wakker te worden! En maak je geen zorgen als er een stroomstoring is, want deze wekkerradio is voorzien van een backup-batterij. Zo ben je altijd zeker van een betrouwbare wekker, zelfs in noodsituaties. Met de AIC 48 XXL - zwart hoef je nooit meer bang te zijn dat je te laat op je werk komt.

Pluspunten
  • Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner. Dankzij de FM-tuner word je wakker met je favoriete radiozender.

Minpunten
  • Na het verlagen van de helderheid van de cijfers, kunnen de grote cijfers nog steeds als fel worden waargenomen. Je moet zelf de juiste frequentie vinden, want deze wekker heeft geen DAB-verbinding.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AIC 48 XXL - zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AIC 48 XXL - zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AIC 48 XXL - zwart. 

De review over AIC 48 XXL - zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals