Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. AIC 48 XXL - wit

AIC 48 XXL - wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Alcatel 480003. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AIC 48 XXL - wit.

Specificaties AIC 48 XXL - wit

Merk

Alcatel

Fabrikantcode

480003

Omschrijving van de AIC 48 XXL - wit

De AIC 48 XXL - wit is een fantastische wekkerradio met een indrukwekkend grote en dimbare led-display. Met maar liefst 5 verschillende dimniveaus kun je de helderheid van de display naar wens aanpassen. Met de handige dubbele alarmfunctie kun je eenvoudig verschillende wektijden en dagen instellen, waardoor deze wekker perfect is voor koppels waarvan de partners op verschillende tijden opstaan. Het is alsof je twee persoonlijke wekkers hebt, waarbij je zelfs verschillende radiostations kunt kiezen om jouw ochtend nog aangenamer te maken. Met de AIC 48 XXL - wit begin je de dag op de juiste toon! Wat deze wekker nog specialer maakt, is de ingebouwde backup-batterij. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je te laat op je werk komt als er een stroomstoring is. De backup-batterij zorgt ervoor dat de wekker altijd blijft werken, zelfs tijdens een stroomuitval. Je kunt dus met een gerust hart gaan slapen, wetende dat je altijd op tijd gewekt wordt, ongeacht de omstandigheden. De AIC 48 XXL - wit is niet zomaar een wekker, het is een betrouwbare metgezel die ervoor zorgt dat je elke ochtend met een glimlach wakker wordt.

Pluspunten
  • Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner. Dankzij de FM-tuner word je wakker met je favoriete radiostation.

Minpunten
  • Na het verlagen van de helderheid van de cijfers, kan men de grote cijfers nog steeds als fel ervaren. Het is niet mogelijk om eigen muziek af te spelen op de wekker via bluetooth of een aux-aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AIC 48 XXL - wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AIC 48 XXL - wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AIC 48 XXL - wit. 

De review over AIC 48 XXL - wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals