Search
Close this search box.
  1. AIC 18 BT - wit

AIC 18 BT - wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Alcatel 480001. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AIC 18 BT - wit.

Specificaties AIC 18 BT - wit

Merk

Alcatel

Fabrikantcode

480001

Omschrijving van de AIC 18 BT - wit

Met de AIC 18 BT - wit wekkerradio laad je niet alleen jezelf op, maar ook je smartphone. Deze handige wekkerradio heeft een oplaadpad bovenop, waar je jouw smartphone met QI technologie eenvoudig op kunt plaatsen. Geen draadloos oplaadbare telefoon? Geen probleem, want er is ook een handige USB-poort beschikbaar. Deze wekkerradio heeft een dubbele alarmfunctie, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn om je te verslapen. Je kunt de alarmen op verschillende tijdstippen instellen, zodat je altijd op tijd gewekt wordt. De bediening van de wekker is eenvoudig dankzij de knoppen op de bovenkant van het apparaat. En als je de felheid van de led-display wilt aanpassen, kun je deze gemakkelijk dimmen in 5 verschillende fases. Naast al deze handige functies biedt de AIC 18 BT - wit wekkerradio ook ruimte voor het opslaan van maar liefst 10 van je favoriete radiostations. Zo hoef je nooit meer lang te zoeken naar je favoriete zender. Kortom, deze wekkerradio is niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol dankzij zijn witte kleur. Een onmisbaar apparaat voor iedereen die graag goed uitgerust aan de dag wil beginnen.

Pluspunten
  • Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner. Je kunt moeiteloos muziek afspelen vanaf je smartphone of tablet dankzij de bluetooth functie. Je kunt jouw smartphone draadloos opladen door hem op de wekker te leggen.

Minpunten
  • Je wordt abrupt wakker, want het volume van de wekker gaat niet geleidelijk omhoog. Om je smartphone draadloos op te laden, moet hij Qi-technologie ondersteunen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AIC 18 BT - wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AIC 18 BT - wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AIC 18 BT - wit. 

De review over AIC 18 BT - wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals