Search
Close this search box.
  1. AEG VX82-1-ECO

AEG VX82-1-ECO Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor AEG 900258589. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AEG VX82-1-ECO.

Specificaties AEG VX82-1-ECO

Merk

AEG

Fabrikantcode

900258589

Omschrijving van de AEG VX82-1-ECO

De AEG VX82-1-ECO is een innovatieve stofzuiger die is gemaakt van maar liefst 75% gerecycled plastic. Met deze milieuvriendelijke keuze draag je bij aan een duurzamere wereld, terwijl je tegelijkertijd geniet van uitstekende prestaties. Deze stofzuiger is speciaal ontworpen voor harde en kwetsbare vloeren, dankzij de parketborstel. Met de lange borstelharen hoef je je geen zorgen te maken over krassen op je prachtige laminaatvloer. Wat deze stofzuiger echt bijzonder maakt, is de SmartMode-technologie. Deze innovatieve functie detecteert automatisch het vloertype en past de zuigkracht hierop aan. Niet langer hoef je handmatig de instellingen aan te passen wanneer je van een harde vloer naar tapijt wilt overstappen. Met de AEG VX82-1-ECO gaat dit moeiteloos en efficiënt. Daarnaast wordt deze stofzuiger geleverd met een handig 3-in-1 opzetstuk. Dit opzetstuk fungeert als een meubelborstel, zachte afstofborstel en kierenzuigmond in één. Hiermee kun je gemakkelijk je bank stofzuigen en zelfs tussen de kussens reinigen. En als je toevallig kruimels op je glazen tafelblad hebt liggen, kun je het opzetstuk eenvoudig omschakelen naar een zachte afstofborstel. Met de AEG VX82-1-ECO wordt het schoonm.

Pluspunten
  • De bijgeleverde parketborstel beschermt jouw harde vloer tegen krassen. Met een geluidsniveau van 57 decibel kan deze stofzuiger als stil worden beschouwd. Dankzij de 9 meter lange snoer hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger mist een mini turboborstel, waardoor het moeilijker is om dierenharen van meubels te verwijderen. Met een gewicht van meer dan 7 kilo is deze stofzuiger vrij zwaar, waardoor het minder gemakkelijk is om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AEG VX82-1-ECO

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AEG VX82-1-ECO tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AEG VX82-1-ECO. 

De review over AEG VX82-1-ECO is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals