Search
Close this search box.
  1. AEG VX82-1-5DB

AEG VX82-1-5DB Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor AEG 900258510. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AEG VX82-1-5DB.

Specificaties AEG VX82-1-5DB

Merk

AEG

Fabrikantcode

900258510

Omschrijving van de AEG VX82-1-5DB

De AEG VX82-1-5DB is een stofzuiger die gemaakt is van 55% gerecycled plastic, waardoor je een positieve bijdrage levert aan het milieu. Deze stofzuiger is speciaal ontworpen voor het reinigen van harde en kwetsbare vloeren, zoals parket. Dankzij de parketborstel hoef je je geen zorgen te maken over krassen op je vloer. De lange borstelharen zorgen voor een zachte en grondige reiniging. De zuigkracht van de stofzuiger kan eenvoudig worden aangepast via het handvat, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende oppervlakken en reinigingsbehoeften. Na een ontspannen filmavond op de bank kun je het 3-in-1 opzetstuk gebruiken. Dit opzetstuk is een combinatie van een meubelborstel, zachte afstofborstel en kierenzuigmond. Hiermee kun je de bank stofzuigen en de kieren tussen de kussens reinigen. Maar dat is niet alles! Dit veelzijdige opzetstuk kan ook worden omgeschakeld naar een zachte afstofborstel, perfect voor het verwijderen van kruimels op je glazen tafelblad. Met de AEG VX82-1-5DB hoef je geen compromissen te sluiten tussen effectieve reiniging en het beschermen van je kostbare vloeren en meubels. Deze stofzuiger biedt de perfecte combinatie van kracht, flexibiliteit en zorgvuldige reiniging, zodat je kunt genieten van een schoon en comfort.

Pluspunten
  • De bijgeleverde parketborstel beschermt uw harde vloer tegen krassen. U bedient deze stofzuiger gemakkelijk via het handvat, waardoor buigen niet nodig is. Door de 'smart zuigstand' in te schakelen, past de stofzuiger automatisch de zuigkracht aan aan de ondergrond.

Minpunten
  • Heeft geen mini-turboborstel, wat het verwijderen van dierenharen op meubels moeilijker maakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AEG VX82-1-5DB

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AEG VX82-1-5DB tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AEG VX82-1-5DB. 

De review over AEG VX82-1-5DB is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals