AEG VX6-2-EB-C Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor AEG 900258390. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AEG VX6-2-EB-C.

Specificaties AEG VX6-2-EB-C

Merk

AEG

Fabrikantcode

900258390

Omschrijving van de AEG VX6-2-EB-C

De AEG VX6-2-EB-C is een handige en compacte stofzuiger die gemakkelijk op te bergen is. Met een gewicht van slechts 4,3 kilo is deze stofzuiger lichter dan de meeste andere modellen, waardoor je hem moeiteloos kunt optillen om bijvoorbeeld de bovenverdieping te stofzuigen. Bovendien is de stofzuiger ook zeer geschikt als tweede stofzuiger, dankzij de betaalbare prijs en het compacte formaat. Bij de AEG VX6-2-EB-C ontvang je een handige combiborstel, waarmee je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt moeiteloos schoonmaakt. Je hoeft alleen maar eenvoudig de combiborstel om te schakelen wanneer je van de tegels naar het vloerkleed rijdt. Zo bespaar je tijd en hoef je niet steeds van hulpstuk te wisselen tijdens het stofzuigen. Met deze stofzuiger wordt het schoonmaken van je huis een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • Je gebruikt de combiborstel om laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren te stofzuigen. Dankzij het compacte formaat kun je de stofzuiger gemakkelijk in de kast opbergen. Met de kierenzuigmond kun je lastig bereikbare plekken, zoals kieren en spleten, stofzuigen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt veel lawaai met een geluidsniveau van 76 decibel. De stofzuiger wordt geleverd zonder parketborstel, waardoor hij minder geschikt is voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AEG VX6-2-EB-C

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AEG VX6-2-EB-C tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AEG VX6-2-EB-C. 

De review over AEG VX6-2-EB-C is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals