AEG QX9-1-ULT Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor AEG 900277696. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AEG QX9-1-ULT.

Specificaties AEG QX9-1-ULT

Merk

AEG

Fabrikantcode

900277696

Omschrijving van de AEG QX9-1-ULT

Met de AEG QX9-1-ULT haal je niet alleen een stofzuiger, maar ook een handstofzuiger in huis. Deze handstofzuiger is afneembaar, waardoor de steelstofzuiger lekker veelzijdig is. Dankzij de draaiende borstels van de turboborstel is het stofzuigen van hoogpolig tapijt een fluitje van een cent en verwijder je moeiteloos dierenharen. Voor harde vloeren ontvang je een gemotoriseerde parketborstel, zodat je zonder problemen kunt stofzuigen zonder krassen achter te laten. Zelfs de moeilijkst bereikbare plekken in je huis zijn geen probleem voor de AEG QX9-1-ULT. Met het lage zuigmondstuk kun je gemakkelijk onder het bed stofzuigen en dankzij de ingebouwde led verlichting zie je zelfs op de donkerste plekken geen stof over het hoofd. En maak je geen zorgen als je klus langer duurt dan verwacht, want ondanks de gemiddelde accuduur van 40 minuten kun je de steelstofzuiger gemakkelijk in de meegeleverde vloerstandaard plaatsen om op te laden. Binnen 4 uur is de accu weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. De AEG QX9-1-ULT is niet zomaar een stofzuiger, maar een krachtige en veelzijdige schoonmaakhulp die jouw huis stralend schoon houdt. Ervaar het gemak en de efficiëntie van deze stofzuiger en laat je.

Pluspunten
  • Je kunt kwetsbare vloeren stofzuigen zonder krassen achter te laten met de meegeleverde parketborstel. Met de mini turboborstel kun je dierenharen extra makkelijk van je bank en ander bekleed meubilair verwijderen. De vloerzuigmond verlicht met led-licht verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder de bank en onder je bed.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt veel lawaai met een geluidsniveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AEG QX9-1-ULT

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AEG QX9-1-ULT tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AEG QX9-1-ULT. 

De review over AEG QX9-1-ULT is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals