Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. AEG QX9-1-P5IB

AEG QX9-1-P5IB Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor AEG 900 277 512. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AEG QX9-1-P5IB.

Specificaties AEG QX9-1-P5IB

Merk

AEG

Fabrikantcode

900 277 512

Omschrijving van de AEG QX9-1-P5IB

Met de AEG QX9-1-P5IB haal je een veelzijdige stofzuiger in huis. Deze stofzuiger is niet alleen een gewone stofzuiger, maar ook een handstofzuiger die je eenvoudig kunt loskoppelen. Dit maakt de QX9-1-P5IB ideaal voor allerlei schoonmaaktaken. De stofzuiger is uitgerust met een parketborstel, waardoor hij zeer geschikt is voor het reinigen van harde en kwetsbare vloeren. Dankzij het lage zuigmondstuk kun je ook gemakkelijk onder het bed stofzuigen en de ingebouwde ledverlichting zorgt ervoor dat je geen stofdeeltje over het hoofd ziet, zelfs op donkere plekken. De AEG QX9-1-P5IB heeft een gemiddelde accuduur van 35 minuten, wat meer dan voldoende tijd biedt om je hele huis schoon te maken. Mocht je onverhoopt niet klaar zijn, dan is de accu binnen slechts 4 uur weer volledig opgeladen. Na gebruik kun je de stofzuiger netjes opbergen in de meegeleverde vloerstandaard met wandoplader. Zo staat hij altijd klaar voor gebruik en neemt hij weinig ruimte in beslag. Met de AEG QX9-1-P5IB wordt schoonmaken een fluitje van een cent en geniet je van een schoon en fris huis, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Je zuigt kwetsbare vloeren zonder krassen achter te laten dankzij de bijgeleverde parketborstel. De stofzuiger is veelzijdig in gebruik dankzij de loskoppelbare kruimeldief. Met een accuduur van 50 minuten kun je de boven- en benedenverdieping stofzuigen.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel bij deze stofzuiger, waardoor hij minder geschikt is voor het schoonmaken van hoogpolig tapijt en het verwijderen van dierenharen. Met een geluidsniveau van 78 decibel, behoort deze stofzuiger tot de luidste modellen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AEG QX9-1-P5IB

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AEG QX9-1-P5IB tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AEG QX9-1-P5IB. 

De review over AEG QX9-1-P5IB is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals