Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. AEG LX9-3-OKO

AEG LX9-3-OKO Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor AEG 900 279 240. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AEG LX9-3-OKO.

Specificaties AEG LX9-3-OKO

Merk

AEG

Fabrikantcode

900 279 240

Omschrijving van de AEG LX9-3-OKO

Met de AEG LX9-3-ÖKO haal je een krachtige stofzuiger in huis die speciaal ontworpen is voor harde en houten vloeren. Deze stofzuiger wordt geleverd met zowel een combiborstel voor harde vloeren en tapijt als een parketborstel voor houten vloeren. Dankzij de LX9 motor geniet je van een indrukwekkende zuigkracht en worden verschillende filters gebruikt om te voorkomen dat stof de zuigstang blokkeert en om de uitgeblazen lucht schoon te houden. Dit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van de krachtige prestaties, zelfs wanneer de stofbak vol begint te raken. Wat deze stofzuiger echt bijzonder maakt, is de buitenkant. De behuizing is namelijk volledig gemaakt van gerecycled plastic, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook een stijlvolle uitstraling geeft aan het apparaat. Daarnaast ontvang je een handig 3-in-1 accessoire, dat je eenvoudig aan de stang kunt bevestigen met de meegeleverde clip. Zo heb je altijd het juiste opzetstukje bij de hand tijdens het stofzuigen. Met de AEG LX9-3-ÖKO haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige stofzuiger in huis, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Geniet van de indrukwekkende zuigkracht en het gemak van de verschillende opzetstukken, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het verminderen van afval door.

Pluspunten
  • De bijgeleverde parketborstel beschermt uw harde vloer tegen krassen. Het 3-in-1 accessoire kan gemakkelijk aan de steel worden bevestigd met de meegeleverde clip, zodat u het altijd bij de hand hebt. Dankzij de 9 meter lange snoer hoeft u niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt 7,94 kilo en is daardoor vrij zwaar, wat het moeilijker maakt om hem de trap op en af te tillen. Het ontbreekt aan een turboborstel, dus het schoonmaken van dierenharen of grove tapijten is minder eenvoudig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AEG LX9-3-OKO

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AEG LX9-3-OKO tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AEG LX9-3-OKO. 

De review over AEG LX9-3-OKO is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals