AEG LX9-3-MG Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor AEG 900258542. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AEG LX9-3-MG.

Specificaties AEG LX9-3-MG

Merk

AEG

Fabrikantcode

900258542

Omschrijving van de AEG LX9-3-MG

Met de AEG LX9-3-MG haal je een krachtige stofzuiger in huis die speciaal is ontworpen voor het schoonmaken van harde vloeren en laagpolig tapijt. Dankzij de bijgeleverde combiborstel kun je gemakkelijk overschakelen van de harde vloer naar het tapijt, zonder dat je steeds van opzetstuk hoeft te wisselen. De LX9 motor zorgt voor een indrukwekkende zuigkracht, terwijl de verschillende filters ervoor zorgen dat stof de zuigstang niet blokkeert en de uitblaaslucht schoon blijft. Op deze manier kun je langdurig genieten van een optimale zuigkracht, zelfs wanneer de stofbak vol begint te raken. Bovendien zorgt de hoge zuigkracht ervoor dat je vloer vaak al in één beweging schoon is. Met een snoerlengte van 9 meter kun je meerdere ruimtes in één keer stofzuigen, waardoor je niet constant hoeft te wisselen van stopcontact. Dit maakt het schoonmaken van je huis een stuk efficiënter en handiger. De AEG LX9-3-MG is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige stofzuiger die het schoonmaakproces vereenvoudigt en versnelt.

Pluspunten
  • Het 3-in-1 accessoire bevestig je aan de steel, zodat je het altijd bij de hand hebt. Dankzij het lange snoer van 9 meter hoef je niet vaak van stopcontact te veranderen. Met de combiborstel kan je laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt erg veel lawaai met een geluidsniveau van 72 decibel. Je krijgt geen parketborstel bij de stofzuiger, waardoor deze minder geschikt is voor het reinigen van kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AEG LX9-3-MG

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AEG LX9-3-MG tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AEG LX9-3-MG. 

De review over AEG LX9-3-MG is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals