Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. AEG LX7-2-DB

AEG LX7-2-DB Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor AEG 900258486. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AEG LX7-2-DB.

Specificaties AEG LX7-2-DB

Merk

AEG

Fabrikantcode

900258486

Omschrijving van de AEG LX7-2-DB

Met de AEG LX7-2-DB stofzuiger kun je moeiteloos zowel harde vloeren als laagpolig tapijt reinigen. Dankzij de handige combiborstel kun je eenvoudig schakelen tussen de verschillende vloertypen, zodat je geen tijd verspilt aan het wisselen van borstels. Het stof en vuil worden opgevangen in de stofbak met een royale inhoud van 1,4 liter. Wanneer de stofbak vol is, kun je deze gemakkelijk legen boven de prullenbak. Zo is de stofzuiger snel weer klaar voor de volgende schoonmaakbeurt en kun je besparen op het kopen van stofzuigerzakken. Deze stofzuiger is uitgerust met een HEPA 13-filter, dat maar liefst 99,95% van alle stofdeeltjes en allergenen tegenhoudt. Hierdoor wordt voorkomen dat deze schadelijke deeltjes met de uitgeblazen lucht weer terug de kamer in komen. Zo kun je met een gerust hart stofzuigen, wetende dat je geen stof en allergenen verspreidt. Met de AEG LX7-2-DB stofzuiger is je schoonmaakwerk niet voor niets geweest en kun je genieten van een schone en gezonde leefomgeving.

Pluspunten
  • Je gebruikt de combiborstel om laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren te stofzuigen. Je hoeft geen stofzuigerzakken te gebruiken, dus je bespaart op die kosten. Door het ontwerp van het stofreservoir kun je het leegmaken zonder dat er stofwolken ontstaan.

Minpunten
  • De stofzuiger wordt geleverd zonder parketborstel, waardoor hij minder geschikt is om kwetsbare vloeren te stofzuigen. Deze stofzuiger is erg luid met een geluidsniveau van 73 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AEG LX7-2-DB

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AEG LX7-2-DB tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AEG LX7-2-DB. 

De review over AEG LX7-2-DB is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals