Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. AEG LX7-2-ANIM

AEG LX7-2-ANIM Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor AEG 900258579. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AEG LX7-2-ANIM.

Specificaties AEG LX7-2-ANIM

Merk

AEG

Fabrikantcode

900258579

Omschrijving van de AEG LX7-2-ANIM

De AEG LX7-2-ANIM is een veelzijdige zakloze stofzuiger die geschikt is voor alle soorten vloeren. Of je nu harde vloeren of laagpolig tapijt hebt, deze stofzuiger kan het allemaal aan. Daarnaast is er ook een speciale parketborstel meegeleverd, zodat je jouw kostbare houten vloeren kunt beschermen tegen krassen. Maar dat is niet alles, deze stofzuiger is ook ideaal voor huishoudens met huisdieren. De turboborstel is namelijk perfect voor hoogpolig tapijt en kan ook effectief haren van je harige vriendjes verwijderen. Zo blijft je huis niet alleen schoon, maar ook vrij van allergenen. Een groot voordeel van deze zakloze stofzuiger is dat je kosten bespaart op de lange termijn. Je hoeft namelijk geen stofzuigerzakken meer te kopen, maar kunt eenvoudig de stofbak legen boven de prullenbak. Dit maakt het schoonmaken niet alleen gemakkelijker, maar ook milieuvriendelijker. Of je nu meerdere soorten vloeren in huis hebt, een huisdier rond hebt lopen, of gewoonweg op zoek bent naar een stofzuiger zonder zak, de AEG LX7-2-ANIM is de perfecte keuze voor jou. Met zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak en efficiënte reinigingstechnologieën zul je moeiteloos een schoon en fris huis kunnen behouden.

Pluspunten
  • Geen stofzuigerzakken, dus je bespaart kosten op de lange termijn. - Geen stofzuigerzakken, dus je bespaart op de lange termijn kosten. De meegeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen. - Je harde vloer wordt beschermd tegen krassen door de meegeleverde parketborstel. De draaiende borstels van de turboborstel verwijderen ook dierenharen moeiteloos. - De turboborstel verwijdert moeiteloos dierenharen met zijn draaiende borstels.

Minpunten
  • Het is beter om de stofbak buiten of boven de vuilnisbak leeg te maken, omdat het een stoffige klus is. Deze stofzuiger produceert een relatief hoog geluidsniveau van 72 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AEG LX7-2-ANIM

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AEG LX7-2-ANIM tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AEG LX7-2-ANIM. 

De review over AEG LX7-2-ANIM is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals