AEG LX5-2-2SW Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor AEG 900258315. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AEG LX5-2-2SW.

Specificaties AEG LX5-2-2SW

Merk

AEG

Fabrikantcode

900258315

Omschrijving van de AEG LX5-2-2SW

De AEG LX5-2-2SW is een handige stofzuiger die je moeiteloos de trap op kunt tillen dankzij zijn lichte gewicht van 4,5 kilo. Je kunt de stofzuiger gemakkelijk bedienen via het handvat, waardoor je niet steeds hoeft te bukken. Daarnaast is deze stofzuiger voorzien van een combizuigmond, waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende vloertypen. Als je bijvoorbeeld van je laagpolige tapijt naar je harde vloer wilt gaan, hoef je alleen maar de combizuigmond om te schakelen. De borstelharen van de zuigmond zetten uit, zodat je zonder zorgen over krassen je kwetsbare vloer kunt reinigen. En wanneer je klaar bent met stofzuigen, kun je het vuilreservoir op een hygiënische en eenvoudige manier legen dankzij het handige kliksysteem. Bovendien heeft de AEG LX5-2-2SW een praktische parkeerstand, zodat je de stofzuiger gemakkelijk kunt opbergen. Dankzij het compacte formaat past hij netjes in de kast en neemt hij niet te veel ruimte in beslag. Met deze stofzuiger wordt stofzuigen een fluitje van een cent en kun je genieten van een schoon en fris huis!

Pluspunten
  • Geen stofzuigerzakken, dus je bespaart op lange termijn kosten. Je kunt deze stofzuiger eenvoudig bedienen via het handvat, waardoor bukken niet nodig is. Vanwege het compacte formaat kun je de stofzuiger gemakkelijk opbergen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is zeer luidruchtig met een geluidsniveau van 80 decibel. Wordt geleverd zonder parketborstel of turboborstel voor gevoelige vloeren of voor het verwijderen van dierenharen en tapijten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AEG LX5-2-2SW

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AEG LX5-2-2SW tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AEG LX5-2-2SW. 

De review over AEG LX5-2-2SW is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals