AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor AEG 950011017. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro.

Specificaties AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro

Merk

AEG

Fabrikantcode

950011017

Omschrijving van de AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro

Met de AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro kun je een ruimte van maar liefst 34 vierkante meter koelen. Zelfs als de ruimte slecht geïsoleerd is of grote ramen op het zuiden heeft, kan deze mobiele airco nog steeds een oppervlakte van 22 vierkante meter koelen. Naast het verkoelen van de lucht, biedt deze airco ook de mogelijkheid om de ruimte te ventileren. Het geluidsniveau van deze airco is maximaal 64 decibel, wat vergelijkbaar is met een gesprek tussen twee personen op een afstand van 1 meter. Met de handige timerfunctie kun je de airco instellen, vooral handig als je de airco 's nachts in de slaapkamer wilt gebruiken. De bediening van de airco kan ook eenvoudig worden gedaan met de meegeleverde afstandsbediening. Op het verlichte display kun je alle gegevens gemakkelijk aflezen. Maak je geen zorgen over je energierekening, want deze mobiele airco heeft energieklasse A+, wat betekent dat hij energiezuinig is. Let op: de lengte van de afvoerslang is 150 centimeter. Controleer of dit lang genoeg is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met de AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro ben je verzekerd van een aangename en comfortabele omgeving, zelfs op de warmste dagen.

Pluspunten
  • De draagbare airco heeft een ventilatiefunctie om alleen te blazen zonder te koelen. Door de thermostaat kun je eenvoudig de gewenste kamertemperatuur instellen. Met energielabel A+ is deze airco energiezuiniger dan vergelijkbare modellen.

Minpunten
  • Deze airco heeft een gewicht van 34 kilogram, waardoor hij moeilijker naar een andere verdieping te tillen is. Met een geluidsniveau van 64 dB produceert deze airco veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro. 

De review over AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.