Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. AEG AXP26U338BW

AEG AXP26U338BW Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor AEG 950011547. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AEG AXP26U338BW.

Specificaties AEG AXP26U338BW

Merk

AEG

Fabrikantcode

950011547

Omschrijving van de AEG AXP26U338BW

Met de AEG AXP26U338BW mobiele airco hoef je niet eens op te staan om hem te bedienen. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening kun je gewoon blijven zitten en genieten van je favoriete serie zonder onderbrekingen. Deze mobiele airco zorgt voor verkoeling in goed geïsoleerde ruimtes tot maar liefst 26 vierkante meter. Zelfs in minder goed geïsoleerde ruimtes kan hij nog steeds een oppervlakte van maximaal 17 vierkante meter koelen. Dit maakt hem perfect voor gebruik in de woonkamer, maar ook in je hobby- of werkkamer. De airco heeft 3 verschillende standen, zodat je de koeling volledig naar eigen wens kunt instellen. Of je nu kiest voor een snelle en krachtige koeling of liever een subtiele en energiebesparende modus gebruikt, de keuze is aan jou. Houd er echter rekening mee dat deze airco een maximaal geluidsniveau van 65 decibel heeft, wat betekent dat hij behoorlijk luid kan zijn. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen van de locatie voor je airco. Houd er ook rekening mee dat de raamafdichting kit niet is inbegrepen bij de aankoop van deze mobiele airco. Deze kit is echter essentieel voor een optimale werking van de airco en moet apart worden aangeschaft voordat je de airco gaat gebruiken. Met de AEG AXP26U338BW mobiele airco ben je verzekerd van een aangename en verfrissende omgeving, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Dankzij de thermostaat kan je de gewenste kamertemperatuur eenvoudig instellen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan je de mobiele airco gemakkelijk bedienen. Dankzij de wielen kan je de airco eenvoudig verplaatsen.

Minpunten
  • Deze airco heeft een gewicht van 38,5 kilogram, waardoor hij minder makkelijk naar een andere verdieping getild kan worden. Met een geluidsniveau van 64 dB maakt deze airco veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AEG AXP26U338BW

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AEG AXP26U338BW tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AEG AXP26U338BW. 

De review over AEG AXP26U338BW is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.