Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. AEG AX91-404GY Lichtgrijs

AEG AX91-404GY Lichtgrijs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor AEG 950011386. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AEG AX91-404GY Lichtgrijs.

Specificaties AEG AX91-404GY Lichtgrijs

Merk

AEG

Fabrikantcode

950011386

Omschrijving van de AEG AX91-404GY Lichtgrijs

De AEG AX91-404GY in lichtgrijs zorgt ervoor dat je altijd thuiskomt in een fris en schoon huis. Deze luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot aan 90 vierkante meter, waardoor je in elke kamer kunt genieten van schone lucht. De machine is eenvoudig in te stellen naar vrijwel elke wens en situatie dankzij de ingebouwde filters. Of je nu thuis bent of ontspannen op de bank zit, je kunt de luchtreiniger gemakkelijk bedienen via de app op je telefoon. Met de Slimme PureSense technologie houdt de AX91-404GY continu de luchtkwaliteit in de gaten. Wanneer nodig, past de machine zich automatisch aan om de beste luchtkwaliteit te behouden. Bovendien is deze luchtreiniger stiller dan vergelijkbare modellen, waardoor je amper merkt dat hij aan staat. Let wel op: wanneer het filtervervangingslampje begint te knipperen, is het tijd om de filters te vervangen. Dit dient ongeveer eens in de 12 maanden te gebeuren, zodat je altijd kunt genieten van optimale prestaties. Met de AEG AX91-404GY luchtreiniger in lichtgrijs geniet je van een schoon en fris huis. Dankzij de handige app-bediening en de Slimme PureSense technologie ben je verzekerd van een goede luchtkwaliteit, waar je ook bent in huis. En met het stille design hoef je je geen zorgen te maken over storend geluid. Zorg ervoor dat je de filters op tijd vervangt, z.

Pluspunten
  • De luchtreiniger kan gebruikt worden in grote ruimtes tot 90 vierkante meter. Met behulp van het filterindicatielampje weet je precies wanneer je de filters moet vervangen. Deze krachtige luchtreiniger is geschikt om allergie- en astmaklachten te verminderen.

Minpunten
  • Om het optimale resultaat van de luchtreiniger te behalen, dien je de filters regelmatig te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AEG AX91-404GY Lichtgrijs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AEG AX91-404GY Lichtgrijs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AEG AX91-404GY Lichtgrijs. 

De review over AEG AX91-404GY Lichtgrijs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.