AEG AX31-201GY Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor AEG 950011551. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AEG AX31-201GY.

Specificaties AEG AX31-201GY

Merk

AEG

Fabrikantcode

950011551

Omschrijving van de AEG AX31-201GY

Met de AEG AX31-201GY luchtreiniger haal je niet alleen een stijlvol apparaat in huis, maar ook een krachtige partner in het bestrijden van pollen, stof en nare geurtjes. Deze compacte luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot 36 vierkante meter en kan zowel op de grond als op een tafel geplaatst worden. Het bedieningspaneel bovenop de reiniger zorgt voor een eenvoudige en intuïtieve bediening. Met slechts één druk op de knop activeer je de automatische modus, waarbij de luchtreiniger zich aanpast aan de veranderende luchtkwaliteit. Dit zorgt voor een efficiënte en effectieve werking, zonder dat je er constant aan hoeft te denken. Perfect voor drukke huishoudens! Bovendien is de AX31-201GY voorzien van een handige nachtmodus, waardoor hij stiller te werk gaat en de lampjes op het scherm gedimd worden. Zo kun je ongestoord genieten van een goede nachtrust, terwijl de luchtreiniger zijn werk doet. De AEG AX31-201GY luchtreiniger geeft de luchtkwaliteit op een duidelijke manier weer met behulp van 4 verschillende kleuren. Rood licht geeft aan dat de luchtkwaliteit slecht is, terwijl groen licht juist aangeeft dat de luchtkwaliteit goed is. Op deze manier kun je in één oogopslag zien hoe het gesteld is met de kwaliteit van de lucht in jouw omgeving. Met zijn moderne design en geav.

Pluspunten
  • Dankzij de nachtmodus functioneert de luchtreiniger extra stil tijdens de nacht. Dankzij de luchtkwaliteitsindicator ben je altijd op de hoogte van de huidige luchtkwaliteit. Met de automatische modus past de luchtreiniger zich aan zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit detecteert.

Minpunten
  • Het apparaat is niet volledig onderhoudsvrij, omdat je na een tijdje de filters moet vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AEG AX31-201GY

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AEG AX31-201GY tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AEG AX31-201GY. 

De review over AEG AX31-201GY is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.