AEG AP81UB25SH 8000 ULTIMATE Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor AEG 900 402 057. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AEG AP81UB25SH 8000 ULTIMATE.

Specificaties AEG AP81UB25SH 8000 ULTIMATE

Merk

AEG

Fabrikantcode

900 402 057

Omschrijving van de AEG AP81UB25SH 8000 ULTIMATE

De AEG AP81UB25SH 8000 ULTIMATE steelstofzuiger is een innovatieve en geavanceerde schoonmaakoplossing voor jouw huis. Met zijn gemotoriseerde combizuigmond en brush roll clean functie, hoef je je geen zorgen te maken over dierenharen die vast komen te zitten in de borstel. Deze functie reinigt de vloerzuigmond automatisch wanneer je erop drukt, waardoor je altijd een optimale zuigkracht behoudt. Deze steelstofzuiger is ontworpen om jouw schoonmaakervaring te verbeteren en heeft een indrukwekkende accuduur van maar liefst 60 minuten. Je kunt de resterende accuduur eenvoudig aflezen op het overzichtelijke display, zodat je precies weet hoe lang je nog kunt stofzuigen voordat je de accu moet opladen. Daarnaast ontvang je ook een zachte afstofborstel en kierenzuigmond, waardoor je met gemak alle moeilijk bereikbare plekken kunt schoonmaken. Maar dat is nog niet alles! Deze veelzijdige steelstofzuiger kan ook eenvoudig worden omgetoverd tot een kruimeldief. Hierdoor kun je niet alleen je vloeren grondig reinigen, maar ook je meubels afnemen en zelfs je bank leegzuigen. Met de AEG AP81UB25SH 8000 ULTIMATE steelstofzuiger wordt schoonmaken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Je stofzuigt ook hoogpolig tapijt en verwijdert dierenharen moeiteloos met de roterende borstelharen in de vloerzuigmond. De vloerzuigmond met led-verlichting verbetert het zicht op donkere plekken zoals onder de bank en onder je bed. De stofzuiger is veelzijdig dankzij de loskoppelbare kruimelzuiger die je gemakkelijk van de steel kunt scheiden.

Minpunten
  • Je krijgt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het schoonmaken van houten en harde, kwetsbare vloeren. Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 79 decibel tot de luidste stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AEG AP81UB25SH 8000 ULTIMATE

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AEG AP81UB25SH 8000 ULTIMATE tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AEG AP81UB25SH 8000 ULTIMATE. 

De review over AEG AP81UB25SH 8000 ULTIMATE is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals