AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor AEG 900402061. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE.

Specificaties AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE

Merk

AEG

Fabrikantcode

900402061

Omschrijving van de AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE

Met het handige oplaadstation van de AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE steelstofzuiger houd je al je accessoires keurig georganiseerd. Deze steelstofzuiger is uitgerust met verschillende accessoires, waaronder een mini turboborstel speciaal ontworpen voor het verwijderen van dierenharen. Daarnaast ontvang je ook een parketborstel in de vorm van een zachte roller die speciaal is ontwikkeld voor kwetsbare vloeren. Het wisselen van de accessoires is eenvoudig en hygiënisch dankzij het handige kliksysteem dat je met je voet kunt bedienen. Deze steelstofzuiger is voorzien van een auto-functie, waardoor je de zuigkracht niet meer handmatig hoeft aan te passen. Als je bijvoorbeeld van een parketvloer naar tapijt glijdt, past de stofzuiger automatisch de zuigkracht aan. Bovendien is de accu van de stofzuiger in slechts 2,5 uur volledig opgeladen, waardoor je snel weer aan de slag kunt. Met de AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE steelstofzuiger en zijn handige oplaadstation heb je alles wat je nodig hebt om je huis grondig schoon te maken, terwijl je alle accessoires netjes opgeruimd kunt houden.

Pluspunten
  • Je stofzuigt zowel harde, kwetsbare vloeren als hoogpolig tapijt en verwijdert gemakkelijk dierenharen met de parket- en turboborstel. -> Je zuigt zowel harde, kwetsbare vloeren als hoogpolig tapijt gemakkelijk schoon en verwijdert dierenharen met de parket- en turboborstel. Je verwijdert gemakkelijk dierenharen van je bank en ander bekleed meubilair met de mini turboborstel. -> Je kunt gemakkelijk dierenharen verwijderen van je bank en ander bekleed meubilair met de mini turboborstel. De led verlichte vloerzuigmond verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder de bank en onder je bed. -> De vloerzuigmond met led-verlichting verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder de bank en onder je bed.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort tot de luidruchtigste stofzuigers, met een geluidsniveau van 79 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE. 

De review over AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals