Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta RH6735. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735.

Specificaties Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH6735

Omschrijving van de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735

De Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735 is een revolutionaire steelstofzuiger die perfect is voor al je schoonmaakbehoeften. Met een indrukwekkend gewicht van slechts 2,5 kilogram is deze stofzuiger licht en gemakkelijk te hanteren, waardoor je moeiteloos de trap op en af kunt gaan zonder enige inspanning. Maar dat is niet alles! Met een batterijduur van ruim 40 minuten kun je met deze stofzuiger meerdere ruimtes stofzuigen zonder onderbreking. Of je nu je woonkamer, slaapkamer of zelfs je hele huis wilt stofzuigen, deze krachtige stofzuiger geeft je de vrijheid en flexibiliteit om het allemaal te doen. En als je klaar bent met de grote schoonmaak, kun je de motorunit eenvoudig loskoppelen en de stofzuiger transformeren tot een handige kruimeldief. Maar daar stopt het niet. Met de bijgeleverde kierenzuigmond kun je zelfs de moeilijk bereikbare spleetjes en hoekjes schoonzuigen, zoals die tussen je portiek en autostoel. Geen enkel stofje zal ontsnappen aan de kracht van deze stofzuiger! En als je klaar bent, hoef je geen ruimte te verspillen, want je kunt de steel eenvoudig inklappen en de stofzuiger netjes opbergen. Dus waar wacht je nog op? Maak je schoonmaakroutine gemakkelijker en efficiënter met de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735!

Pluspunten
  • De stofzuiger is erg veelzijdig in gebruik doordat je de kruimelzuiger loskoppelt van de steel. Het is ook geschikt voor het opzuigen van dierenharen dankzij de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond. Met een gewicht van ongeveer 2,5 kilogram is de stofzuiger lichter dan vergelijkbare steelstofzuigers.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger maakt met een geluidsniveau van 79 decibel veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735. 

De review over Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6735 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals