Fuave ACS09K01 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Fuave CBL405. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Fuave ACS09K01.

Specificaties Fuave ACS09K01

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL405

Omschrijving van de Fuave ACS09K01

De Fuave ACS09K01 is de perfecte metgezel voor de warme zomerdagen. Met zijn handige wielen kun je deze airconditioner eenvoudig naar elke kamer rollen waar je wilt genieten van een aangenamere temperatuur. Deze krachtige airco is in staat om een oppervlakte van maar liefst 26 vierkante meter te koelen in goed geïsoleerde ruimtes. Zelfs in minder goed geïsoleerde ruimtes is hij nog steeds effectief tot een oppervlakte van 17 vierkante meter. Dankzij de handige timerfunctie kun je de ACS09K01 eenvoudig instellen om automatisch te stoppen met blazen na de gewenste tijd. En het beste van alles is dat je niet eens van de bank af hoeft te komen om deze airco te bedienen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je hem gewoon vanaf een afstandje regelen. En maak je geen zorgen over het geluid, want met een maximaal geluidsniveau van 63 decibel hoor je hem wel, maar zal hij niet te storend zijn. Let op! Controleer wel de lengte van de afvoerslang, die is 150 centimeter. Zorg ervoor dat dit lang genoeg is voor de ruimte waar je van plan bent om de airco te plaatsen. Met de Fuave ACS09K01 ben je verzekerd van een aangename temperatuur, waar je ook bent in huis. Geniet van de verkoeling en ontspan in stijl met deze krachtige en handige airconditioner.

Pluspunten
  • Je kunt de mobiele airco gemakkelijk bedienen met de bijgevoegde afstandsbediening. Dankzij de timer zal de airco na de ingestelde tijd automatisch uitschakelen. De mobiele airco beschikt over een ontvochtigingsfunctie waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder te koelen.

Minpunten
  • Deze airconditioner maakt veel geluid, met een geluidsniveau van 63 dB. Deze airconditioner koelt een kamer van 17 vierkante meter, met een BTU van 9.000.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Fuave ACS09K01

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Fuave ACS09K01 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Fuave ACS09K01. 

De review over Fuave ACS09K01 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.