Eurom Comfy 1800RC Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 335354. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Comfy 1800RC.

Specificaties Eurom Comfy 1800RC

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335354

Omschrijving van de Eurom Comfy 1800RC

Haal het maximale uit je terrasdagen met de Eurom Comfy 1800RC. Deze terrasverwarmer heeft een indrukwekkend bereik van maar liefst 16 vierkante meter, waardoor je comfortabel buiten kunt blijven zitten, zelfs als de temperatuur begint te dalen. Wat deze terrasverwarmer echt bijzonder maakt, is het verwarmingselement met een goudkleurig laagje. Hierdoor wordt de warmte nog intenser dan bij een gewone halogeen heater. Zelfs wind heeft nauwelijks invloed op de warmte-intensiteit, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur op je terras. Met de handige meegeleverde afstandsbediening kun je de terrasheater eenvoudig aan- of uitzetten. Houd er echter rekening mee dat je voor het volledig uitschakelen van de terrasverwarmer de fysieke knop op het apparaat moet gebruiken. Raadpleeg de handleiding voor gedetailleerde informatie over waar je de Comfy 1800RC wel en niet kunt ophangen. Onze specialisten adviseren het gebruik van twee van deze terrasverwarmers voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 16 vierkante meter. Bovendien heeft de Comfy 1800RC al een vertraging bij het opstarten, waardoor een losse softstarter geen effect heeft en de kans op het doorslaan van stoppen aanzienlijk wordt verminderd. Verleng je terrasseizoen en geniet van gezellige avonden buiten met de Eurom Comfy 1800RC. Laat je niet tegen.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de invloed van wind. Het laagje goudkleur over het verwarmingselement zorgt voor een hogere warmte-intensiteit. Een elektrische terrasverwarmer kun je snel en gemakkelijk inschakelen door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken.

Minpunten
  • De terrasverwarmer heeft maar één stand, waardoor je de warmte-intensiteit niet naar eigen voorkeur kunt aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Comfy 1800RC

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Comfy 1800RC tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Comfy 1800RC. 

De review over Eurom Comfy 1800RC is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.