Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXCF50. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu).

Specificaties Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu)

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXCF50

Omschrijving van de Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu)

Met de Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu) heb je altijd de perfecte temperatuur binnen handbereik. Dankzij de oplaadbare accu, die helaas niet is meegeleverd, kun je deze ventilator overal mee naartoe nemen. Of je nu in de tuin ontspant of in de woonkamer zit, je kunt altijd genieten van een verfrissend windje. De Duux Whisper Ultimate Smart is niet zomaar een ventilator. Hij heeft een uniek ontwerp waarmee hij zowel horizontaal als verticaal kan draaien, zodat de lucht op een prettige manier door de kamer wordt verspreid. Bovendien heeft deze ventilator een ingebouwde temperatuursensor, waardoor hij automatisch zijn werking aanpast aan de omgevingstemperatuur. Zo kun je altijd genieten van de perfecte temperatuur, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Wat deze ventilator nog specialer maakt, is dat hij slim is. Hij kan worden bediend met de spraakassistent van Google en Amazon, de Duux smartphone app of met de meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast heeft hij een nachtstand, zodat je 's nachts niet te koud wordt en geen last hebt van het geluid. En als je buiten in de zon ligt, kun je met de hoogste ventilatiesnelheid juist zorgen voor een verfrissend briesje. Met de Duux Whisper Ultimate Smart Zwart haal je dus niet alleen een ventilator, maar een slimme en veelzijdige metgezel in huis.

Pluspunten
  • Je kunt de ventilator ook in de tuin gebruiken, want hij werkt op batterijen en op het elektriciteitsnet. Deze slimme ventilator kun je bedienen met de spraakassistent, de Duux-app of de bijgeleverde afstandsbediening. Dankzij de temperatuursensor geniet je automatisch van de gewenste temperatuur, zonder dat je zelf aan de knoppen hoeft te zitten.

Minpunten
  • Bij dit model wordt geen accu meegeleverd. Een statiefventilator neemt meer ruimte in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu). 

De review over Duux Whisper Ultimate Smart Zwart (zonder accu) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.