Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Duux DXHU14. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart.

Specificaties Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU14

Omschrijving van de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Met de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart haal je een compacte, energiezuinige en stijlvolle luchtbevochtiger in huis. Deze bevochtiger is perfect geschikt voor ruimtes tot 30 vierkante meter en verspreidt maar liefst 250 milliliter zichtbare nevel per uur. Dankzij het moderne ontwerp en de zwarte kleur past deze bevochtiger perfect in elk interieur. Het waterreservoir van de Duux Tag 2 heeft een inhoud van 2,5 liter, wat betekent dat je hem niet constant hoeft bij te vullen. Het reservoir is gemakkelijk toegankelijk door de deksel met het lederen labeltje op te tillen. Je kunt het reservoir eenvoudig verwijderen om het bij te vullen, zowel met gedemineraliseerd water als met kraanwater. Bovendien geeft de handige waterniveau indicator je een seintje wanneer het waterreservoir bijna leeg is, zodat je altijd op de hoogte bent en op tijd kunt bijvullen. Deze luchtbevochtiger is niet alleen functioneel, maar ook stil. Met een geluidsniveau van slechts 34 decibel kun je hem zonder problemen in de slaapkamer plaatsen. Je zult geen last hebben van storende geluiden tijdens je slaap. Houd er wel rekening mee dat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te krijgen, waardoor het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg kan raken. Maar maak je geen zorgen, de Duux Tag 2 zorgt ervoor dat de lucht.

Pluspunten
  • Je voegt geurolie toe aan deze luchtbevochtiger, zodat je kunt genieten van een heerlijke geur in de kamer. Het waterreservoir is afneembaar en kan gemakkelijk onder de kraan worden bijgevuld. Dankzij het compacte formaat past deze luchtbevochtiger in elke ruimte.

Minpunten
  • Voor het meten van de luchtvochtigheid heb je een aparte hygrometer nodig, want deze bevochtiger doet dit niet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart. 

De review over Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.